Malleja brazilianista shortyyn, materiaaleja luomupuuvillasta WinCooliin
– löydä sopivat alushousut

31 Jan 2024 9:47 AM
Sara Henriksson

Tiedäthän, että meillä on erilaisia alushousumalleja eri materiaaleista? Meiltä löydät alushousut kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Mutta ehkä kaikkein tärkeintä on löytää alushousut, jotka ovat miellyttävät käytössä joka päivä, koko päivän.

Täällä autamme sinua löytämään oikeat alushousut toiveittesi mukaan. Suunniteltu erittäin istuviksi ja miellyttäviksi käyttää. Yhteistä kaikille alushousuillemme on puuvillavuorattu haara.


Erimallisia alushousuja

Brazilian on malli, jossa on korkea vyötärö ja korkea jalantie. Täydellinen vähemmän peittävää mallia suosivalle. Täältä löydät brazilian-alushousumme.

Midi- ja tai-alushousut ovat erinomaiset peruspikkuhousut imartelevalla leikkauksella kaikille vartalotyypeille. Mallissa on korkea vyötärö ja korkea jalantie.

Maxi-malli on peittävämpi ja siinä on korkea vyötärö hieman matalammalla jalantiellä tai-alushousuihin verrattuna. Maxi-alushousumme löydät täältä.

Shorty on bokserimallimme, jossa on korkea vyötärö ja lyhyet lahkeet. Täydellinen peittävää tunnetta kaipaavalle. Täältä löydät lisää shorty-alushousuja.

Pitkät lahkeet suojaavat reisiä hiertymiltä ja sopivat niille, joita vaivaa reisien yhteen liimautuminen hameen tai mekon alla. Tässä mallissa on korkea vyötärö. Katso täältä lisää väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Housuliivin materiaali on napakampi ja etupuolella kokonaan tai osittain kaksinkertainen, millä aikaansaadaan muovaava vaikutus. Korkea tai erittäin korkea vyötärö ja vähän matalampi jalantie.


Alushousuja eri toiminnallisuuksilla

Muovaavat: Shaping-alushousut ovat täydelliset tiukasti istuvien vaatteiden alle, sillä ne silottavat ja parantavat vaatteiden istuvuutta. Shaping-alushousumme on valmistettu jäykemmästä ja napakammasta materiaalista kuin muut alushousut. Niillä on muovaava ja silottava vaikutus, usein etupuolella kaksinkertainen kangas lisävahvikkeena. Tutustu täällä Smart Shape -mallistoomme.

Viilentävät: Cool Sensation -alusasumme on valmistettu materiaalista, joka viilentää ihoa 1–2 asteella. Ohut ja myötäilevä kangas tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja on täydellinen alusasuihin. Sen kosteutta pois ohjaavat ominaisuudet saavat sen pysymään raikkaan ja kuivan tuntuisena koko päivän ja yön. Täällä näet kaikki Cool Sensation -alushousumme.


Alushousuja eri materiaaleista

Puuvilla on luonnonmateriaali, joka sopii täydellisesti alusasuihin. Se on kulutusta kestävä ja hyvin pesua kestävä. Puuvilla antaa ihon hengittää ja on lempeä herkällekin iholle.

Luomupuuvillalla on useita tärkeitä etuja itse materiaalin positiivisten ominaisuuksien lisäksi. Sitä ei ole pellolla käsitelty torjuntakemikaaleilla, ja sen valmistus vaatii vähemmän vettä, jolloin ympäristövaikutukset jäävät pienemmiksi. Lue lisää luomupuuvillasta täältä.

WinCool on materiaali, joka viilentää ihoa asteen tai pari. Se on ohutta, pehmeää ja myötäilevää. Materiaali pitää olosi raikkaana ja kuivana. Tästä materiaalista valmistetut uniasut ovat miellyttäviä kuumina kesäkuukausina.

Polyamidi on tavallinen alusasumateriaali, koska se on vahva ja kestävä kuitu, jossa on hyvä elastisuus. Se on pehmeä ihoa vasten ja koska siitä voi valmistaa erittäin ohutta, se on vaatteiden alla huomaamaton. Se on lisäksi kierrätettävissä oleva tekstiilikuitu.

Pitsiä on useissa alushousumalleissamme, osassa koristeena ja osa on valmistettu kokonaan pitsistä. Sillä aikaansaadaan ylellistä ilmettä, ja joustopitsi mukautuu ohuena käyttäjän muotoihin. Tietyissä tuotteissa käytämme kierrätyspitsiä.

Onko sinulla kysymyksiä?

Jos emmit itsellesi sopivaa mallia tai oikeaa kokoa, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.


Autamme mielellämme sopivien alushousujen löytämisessä.

Lue blogiartikkeli täältä