Curves & Waves – vuoden uima-asut!

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

Nyt esittelemme Curves & Waves -uima-asumalliston kaksitoista uutta jäsentä. Malliston keskiössä ovat hienostuneiden värien, klassisten mallien sekä istuvuuden ja laadun yhdistäminen. Halusitpa sitten loikoilla rannalla tai kallioilla, tai viettää aikaa uima-altaalla – mallistosta löytyy jokaiselle jotakin.

Suurena uudistuksena, joka saa tämän malliston suorastaan lentämään hyllyiltä, on kaikista yläosista löytyvät leveät, pehmustetut olkaimemme! Bikinien, uimapukujen, tankinien ja uimahameiden lisäksi löydät mallistosta kimonon ja sarongin, jotka sopivat täydellisesti uima-asujen päällä käytettäviksi.

Klassista Malva-uimapukua on saatavana kahtena versiona, joista toinen on kuvioitu ja toinen yksivärinen. Uimapuku on täysin vuorattu ja varustettu rinnan alta lisätukea antavalla leveällä nauhalla. Kaarituettomassa kupissa on sivutuki erityisen upean istuvuuden aikaansaamiseksi. Lisää uimapukuja löydät täältä.

Riviera-uimapuku tarjoaa sekä tyyliä että tukea pääntien limittäisen leikkauksen ja vatsalle asettuvan laskostuksen ansiosta. Etupuolen kaksinkertaisen uimapukukankaan alaosa on verkkovuorattu ja puvussa on ommellut, kaarituettomat kupit.

Aurora-uimamekko sopii sinulle, joka haluat väljemmän istuvuuden vatsan kohdalta. Siinä on poven alapuolelta laskeutuva kellohame, jonka alta löytyy kaaritueton kokouimapuku. Rypytetty laskostus poven alla ja poimutus kuppien päällä. Täältä löydät Aurora-uimamekon.

Antigua is perfect if you want more coverage on the beach. This tankini is a tank top with a built-in bikini bra. Lined, two-part cup with padded side support provides very good support. The tank top is slightly a-line shaped. See all available tankinis here.

Maya-sarja koostuu kahdesta bikiniliivi- ja kolmesta bikinihousumallista, joita voi yhdistellä oman maun mukaan. Valitse bikiniliivit kaarituella tai ilman ja bikinihousut joko klassisessa maxi-mallissa, erityisen korkealla vyötäröllä tai hameella. Kaikki bikinit löydät täältä.


Ostaessasi uima-asusi meiltä saat kaiken alusvaatteiden valmistuksen asiantuntemuksemme, joka näkyy myös uima-asuissamme. Saat turvallisen ja varman mukavuuden istuvuudella, joka kohottaa, tukee ja korostaa muotojasi oikeissa kohdissa. Uima-asuihimme on panostettu yhtä paljon aikaa, rakkautta ja työtä kuin alusvaatteisiimme.


Vastaanota uima-asujemme tarjoama täydellinen tuki ja ilmeen nostatus jopa rannalle.


Katso koko mallisto täältä.

Lue blogiartikkeli täältä