Tästä syystä kaikki naiset tarvitsevat pitkälahkeiset alushousut

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

Etenkin vuoden lämpimämpinä kuukausina on syytä investoida pitkälahkeisiin alushousuihin (ehkä jopa useampiin). Ne tarjoavat niin monia hyötyjä, että haluat todennäköisesti käyttää niitä ympäri vuoden.

Oletko kokeillut pitkälahkeisia alushousujamme? Jollet, nyt on korkea aika. Tässä syyt:


Reisien hiertymisen estäminen
Kun alushousuissa on pitkät lahkeet, vältyt reisien hiertymiseltä ja niiden yhteen liimautumisen tunteelta, etenkin kun ulkona on kuuma. Ne estävät myös epämukavien saumojen aiheuttaman hankautumisen esimerkiksi väljissä housuissa, joiden haarasauma voi ärsyttää ja aikaansaada harmia. Jos reisissä on merkkejä hiertymistä, niistä voi olla vaikea päästä eroon. Takaamme, että vältyt hiertymiltä pitkälahkeisten alushousujemme avulla.

Pehmeä ja viilentävä materiaali
Alushousut on valmistettu toiminnallisesta, korkean teknologian WinCool-materiaalista, joka viilentää ihoa 1–2 astetta. Se hengittää ja pitää ihon kuivana, vaikka tuntisit olosi kuumaksi. Kuin unelma kuumiin päiviin. Lisäksi materiaali on niin pehmeää ja joustavaa, että se tuntuu kuin toiselta iholta. Lue lisää WinCoolista täältä.

Eivät näy vaatteiden alta eivätkä rullaudu ylös Lahkeensuiden laserleikattujen saumojen ansiosta alushousut eivät näy vaatteiden alta. Ei enää näkyviä alushousujen saumoja mekkojen tai housujen alla. Toisin kuin muut markkinoiden pitkälahkeiset alushousut ne eivät rullaudu ylös, vaan pysyvät paikoillaan koko päivän – ja yön!

Kuvassa pitkälahkeiset Cool Sensation -alushousut kesämekon alla.


Tarjoavat peittävän tunteen
Pitkälahkeiset alushousut eivät saa sinua tuntemaan oloasi alastomaksi, vaan tunnet olevasi paremmin pukeutunut mekkojen ja hameiden alla. Ei siis hätää, jos hameen helma yhtäkkiä nouseekin ylös. Ja halutessasi lähteä pyöräilemään mekkoon pukeutuneena sinun ei tarvitse miettiä, onko se huono idea.

Vahvistetut, pitkälahkeiset Cool Sensation -alushousut yhdistettynä kaarituellisiin Stay Fresh -rintaliiveihin.


Täydellinen yöasuksi
WinCool-materiaali sopii täydellisesti nukkumiseen. Osittain siksi, että se on niin sileä ja mukava ihoa vasten, ja osittain sen viilentävän vaikutuksen ansiosta. Jos tunnet usein öisin olosi kuumaksi tai sinulla on kuumia aaltoja, vaate voi auttaa sinua nukkumaan paremmin, sillä se edesauttaa kehon lämpötilan laskemista.

Valitse useista vaihtoehdoista
Alushousuja on saatavana kahtena versiona, jos valitset WinCool-materiaalin. Toisessa mallissa on vahvike edessä, sisähousut ja hieman leveämpi vyötäröresori. Molemmissa on puuvillavuorattu haaraosa ja ne on valmistettu samasta upeasta materiaalista.

Vasemmalla: pitkälahkeiset Cool Sensation Original -alushousut. Oikealla: vahvistetut, pitkälahkeiset Cool Sensation -alushousut. Molemmat estävät reisien hiertymisen ja viilentävät ihoa.


Jos haluat sen sijaan pehmeää ja luonnollista puuvillaa, tutustu pitkälahkeisiin Organic Cotton -alushousuihimme. Litteät saumat, pehmeä vyötäröresori ja puuvillavuorattu haaraosa tekevät tästä mallista myös huomaamattoman vaatteiden alla ja estävät reisien hiertymisen.

Pitkälahkeiset Organic Cotton -alushousut yhdistettynä kaarituettomiin Essence-rintaliiveihin.

Jos etsit pitkälahkeisia alushousuja, joilla on myös muotoileva vaikutus, saatavana on sekä pitkälahkeiset Smart Shape -alushousut että Smooth Sensation -housuliivi. Ensiksi mainittu on valmistettu vahvemmasta materiaalista ja siinä on kaksinkertainen kangas koko etuosassa vakaan muotoiluvaikutuksen varmistamiseksi. Jälkimmäinen on valmistettu joustavammasta materiaalista ja sen yläosassa on kaksinkertainen kangas tarjoamassa tasoittavan ja muotoilevan vaikutuksen. Molemmissa on puuvillavuorattu haaraosa sekä tasaisen siluetin antavat litteät saumat ja kaksoissaumalla ommeltu resori. Älä missaa osta 4 maksa 3 -kampanjaamme, johon pitkälahkeiset alushousumme kuuluvat!

Lue blogiartikkeli täältä