Naisilta naisille – kiitos 60 vuodesta rakkautta

22 Mar 2019 11:32 AM
Annica Svensson

Emme ole mistään niin ylpeitä ja kiitollisia emmekä saa mistään enempää energiaa kuin siitä, kun kuulemme, että toteuttamamme asut ovat todella mullistaneet monen naisen elämän.


Se, istuuko vaate hyvin vai huonosti, on harvan vaatekappaleen kohdalla niin kriittinen kysymys kuin liiveissä. Lisäksi on harvoja vaatekappaleita, joissa on yhtä vaikea saada aikaan täydellistä istuvuutta. Me Miss Maryllä paneudumme antaumuksella käsityöhön, jolla hyvin istuvia liivejä suunnitellaan ja toteutetaan, ja käytämme kuukausia jokaiseen uuteen malliin. Asiakkaamme ovat naisia, jotka arvostavat istuvuutta, laatua ja mukavuutta. Iloksemme monet heistä ovat ahkeria ottamaan yhteyttä ja kertomaan kokemuksistaan. Emme ole mistään niin ylpeitä ja kiitollisia emmekä saa mistään enempää energiaa kuin siitä, kun kuulemme, että toteuttamamme asut ovat todella mullistaneet monen naisen elämän. Meillä on intoa jatkaa työtämme, kun näemme, miten asiakkaat todella huomaavat jokaisen mallin suunnitteluun tai sovittamiseen uhraamamme lisätunnin lopputuotteessa ja arvostavat sitä.


Miss Mary valmistaa tuotteita naisilta naisille. Videolle olemme koonneet joitakin meitä erityisesti ilahduttaneita kehuja. Tämä videoleike on meiltä teille ja teiltä meille. Kiitos 60 vuodesta rakkautta.

Toista video

Mikä tekee liiveistä hyvät juuri sinulle? Kirjoita mieluusti kommentti alle tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kontakt@missmary.se.

You may also like